212 10 12 412 Τηλ.Παραγγελίες Δευτ-Παρ.10:00-20:00, Σάβ.10:00-14:00. Δωρεάν Αποστολή Ελλάδα Άνω Των 50€. Κουπόνι Έκπτωσης 5% WELCOME.

Πόντοι Ανταμοιβής P4U

To πρόγραμμα πόντων επιβράβευσης P4U είναι ο δικός μας τρόπος να σας ευχαριστήσουμε που επιλέγετε το e-shop μας για τις online αγορές σας. Με την εγγραφή σας αυτόματα γίνεστε μέλος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κερδίζετε πόντους με κάθε αγορά που κάνετε και μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε μελλοντικές παραγγελίες. Το να κερδίσετε πόντους-έκπτωση είναι πολύ απλό και εύκολο.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ

• 1000 πόντοι = € 4 (έκπτωσης)

Κερδίστε 200 πόντους για κάθε € 10 (μικτού ποσού) στην παραγγελία σας.
Οι πόντοι βασίζονται στο σύνολο της παραγγελίας .

Σημείωση: Εξαιρούνται Φόροι και Έξόδα Αποστολής

■ Πως μπορείτε να κερδίσετε πόντους άμεσα;

► Κάνετε σύνδεση στον λογαριασμό σας. Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, πρέπει να κάνετε εγγραφή.
► Προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι σας και αυτόματα θα εμφανιστούν οι πόντοι που αναλογούν στο σύνολο της παραγγελίας σας.

■ Πως κάνετε εξαργύρωση πόντων;

► Κατά την προώθηση της παραγγελίας σας δίνεται η επιλογή να εξαργυρώσετε όσους πόντους επιθυμείτε.
► Αφού ορίσετε το σύνολο των πόντων που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε (από 0-σύνολο πόντων που έχετε), συνεχίζετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

■ Πως μπορείτε να ελέγξετε πόσους πόντους έχετε;

► Πατήστε στον λογαριασμό σας.
► Στον Πίνακα Λογαριασμού μπορείτε να δείτε το σύνολο των πόντων που έχετε.

■ Mobile Apps

► To πρόγραμμα P4U είναι άμεσα συνδεδεμένο και με τις Mobile Apps (Android, Ios). Mπορείτε να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε πόντους κάνοντας τις αγορές σας από το κινητό σας.

■ Τηλεφωνικές παραγγελίες

• Οι πόντοι δεν ισχύουν για τηλεφωνικές παραγγελίες.Σας δίνoυμε όμως τη δυνατότητα, αν έχετε ήδη email, να μας καλέσετε, να σας δημιουργήσουμε εμείς λογαριασμό πελάτη και να προωθήσουμε τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες online μέσω του site, για να κερδίζετε τους πόντους επιβράβευσης.

■ Τι γίνεται σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας;

► Αν μια παραγγελία ακυρωθεί, οι πόντοι επιβράβευσης της συγκεκριμένης παραγγελίας θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό σας.

■ Τι γίνεται σε περίπτωση επιστροφής η αλλαγής προϊόντος;

► Αν επιστρέψετε η αλλάξετε ένα προϊόν ίδιας αξίας, οι πόντοι ισχύουν μόνο για την αρχική παραγγελία. Σε περίπτωση διαφοροποίησης της αξίας του προϊόντος, οι πόντοι σας θα αναπροσαρμοστούν με βάση το σύνολο της νέας παραγγελίας.

■ Πότε λήγουν οι πόντοι;

► Οι πόντοι επιβράβευσης λήγουν κάθε έξι (6) συνεχόμενους μήνες.

■ OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ και ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

► Οι πόντοι επιβράβευσης του προγράμματος P4U μπορούν να κερδηθούν ή να εξαργυρωθούν μόνο για παραγγελίες από το e-shop Nuova Moda.
► Oι πόντοι δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά.
► Μπορείτε να επιλέξετε να εξαργυρώσετε πόντους κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν το κάνετε, δεν είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε την έκπτωση των πόντων, για παραγγελίες που έχουν ήδη υποβληθεί.
► Oι πόντοι που έχουν κερδηθεί σε έναν κάτοχο λογαριασμού δεν μπορούν να μεταβιβαστούν ή να χρησιμοποιηθούν προς όφελος άλλου πελάτη.
► Το e-shop Nuova Moda διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, να τερματίσει το πρόγραμμα επιβράβευσης πόντων P4U, να προσθέσει/ αφαιρέσει ή αλλάξει τους όρους και προϋποθέσεις, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.