Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 22:00

Mini Cart

Πολιτική Απορρήτου & Cookies

Διαβάστε Προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου & Cookies

Εισαγωγή

Η Πολιτική Απορρήτου έχει δημιουργηθεί με σκοπό την καλύτερη κατανόηση της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων. Αναφέρεται δηλαδή το γιατί αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, με ποιο σκοπό το κάνουμε αυτό, πως τα διαχειριζόμαστε και για πόσο χρονικό διάστημα τα αποθηκεύουμε. Θεωρούμε πως ότι όλοι θα καθίσετε να τη διαβάσετε προσεκτικά και να μας στείλετε τις δικές σας προτάσεις-διορθώσεις. Η συγκεκριμένη πολιτική αφορά όλους εσάς που επισκέπτεστε και χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας για αγορές.

Η ασφάλειά σας

Όταν κάνετε κάποια αγορά από εμάς, μας παραχωρείτε τα δεδομένα σας. Αυτός όμως είναι και ο σημαντικότερος λόγος που ο πελάτης έχει προτεραιότητα σε μας. Δεχόμαστε τη γνώμη και τις επιλογές σας, έτσι ώστε να καταλάβουμε σε βάθος τους σκοπούς σας και να διασφαλίσουμε ότι αυτές θα ληφθούν υπόψιν στις επιχειρηματικές μας αποφάσεις. Πιστεύουμε πως έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και ο μεγαλύτερος σκοπός μας είναι να διατηρηθεί αυτό. Αυτός είναι ο βασικός λόγοςπου η Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας μας σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων έχει γίνει με βάση τις ανάγκες σας και αναφέρει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το γιατί καταχωρούμε τα δεδομένα σας, πως γίνεται αυτό, με ποιόν τρόποκαι για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε.

Συλλογή δεδομένων

Με την επίσκεψη στον διαδικτυακό μας ιστότοπο, αναφέρουμε πως χρειαζόμαστε μερικά στοιχεία σε σχέση με εσάς.

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να αφορούν:

  • Όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου. Τα δεδομένα αυτά καταχωρούνται όταν γίνεται η αγορά ενός προϊόντος μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος.
  • Λεπτομέρειες συσκευής.
  • Διεύθυνση IP και δεδομένα Cookies.
  • Τοποθεσία.

Πότε σας ζητάμε να μας παραχωρήσετε τα δεδομένα σας:

  • Όταν ζητάτε να λάβετε ενημερώσεις σχετικά με τις ενέργειες μάρκετινγκ της εταιρείας.
  • Όταν κάνετε εγγραφή για να ολοκληρώσετε μια αγορά.
  • Όταν θέλετε να συμμετέχετε σε κάποιον διαγωνισμό.
  • Όταν ολοκληρώσετε και συμμετέχετε σε μια έρευνα της εταιρείας.
  • Όταν κάνετε εγγραφή για να συμμετέχετε στο σύστημα πόντων.
  • Όταν υποβάλλετε αιτήματα, όπως για το πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο ένα προϊόν ή πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να γίνει η παράδοση ενός δέματος.

 

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται για τους παρακάτω σκοπούς:

  • Υλοποίηση παραγγελιών και κατοχύρωση πληρωμών για προϊόντα που έχουν αγοραστεί ή για επιστροφή χρημάτων.
  • Ενέργειες μάρκετινγκ σχετικά με τα προϊόντα μας, μόνο σε περίπτωση που έχουμε λάβει την συγκατάθεση σας.

Χρησιμοποιηούμε τα δεδομένα σας, μόνο εφόσον υπάρχει η συγκατάθεση σας για τα ακόλουθα:

  • Ενημέρωση πότε ένα προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.
  • Αποστολή ενημερωτικού μηνύματος ή τηλεφωνικής κλήσης σχετικά με τα προϊόντα μας, προσφορές, διαγωνισμούς ή προωθήσεις.
  • Για τους πόντους ανταμοιβή σας.

 

Έννομο συμφέρον

Εφόσον υπάρχει νομικό συμφέρον, μπορεί η εταιρεία να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Να απαντάμε σε ερωτήματά σας, να γίνεται μια σχετική επικοινωνία εφόσον πρέπει να ενημερωθείτε για μια συναλλαγή, γενικότερα η υποστήριξη στους πελάτες μας.
  • Η απάντηση σε παράπονα και σχόλια.
  • Να υπάρχει μια ενημέρωση για τις ενέργειες μάρκετινγκ της εταιρείας (στις οποίες πρέπει να υπάρχει η συγκατάθεση σας).
  • Να πραγματοποιείται μια ανάλυση των δεδομένων, όπως η έρευνα των καταναλωτών, η μελέτη σχετικά με τα ενδιαφέροντα των καταναλωτών και η οικονομική ανάλυση.
  • Να μας βοηθήσετε να καταλάβουμε περισσότερα για εσάς ως πελάτες, για τα προϊόντα που καταναλώνετε, τις προτιμήσεις σας, για ποιο λόγο τα προτιμάτε και τα ψωνίζετε, ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.
  • Να αξιολογούμε και να βελτιώνουμε τις δραστηριότητες μας, συμπεριλαμβανομένων της ανάπτυξης και παροχής νέων προϊόντων, το πόσο αποτελεσματική είναι η πώληση, η σωστή διαχείρηση του μάρκετινγκ.
  • Να βελτιωνόμαστε εφόσον εφαρμόσουμε τα αιτήματα σας σε σχέση με την άσκηση των δικαιωμάτων σας.
  • Να αποκαλύψουμε προσωπικά σας δεδομένα, όπου έχουμε νόμιμο δικαίωμα.
  • Για την ασφάλεια της πληροφορίας, με σκοπό να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πελατών και των προσωπικών τους δεδομένων από απώλεια ή ζημιά.

 

Συμμόρφωση με τον νόμο.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εφόσον καταστεί μια από τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Να επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή για αγοράζετε ένα προϊόν
  • Να γίνει επαλήθευση στην ακρίβεια των δεδομένων που διατηρούμε για εσάς

 

Το όφελός σας:

Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται και για το δικό σας όφελος, για παράδειγμα:

  • Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν υπάρχει πιθανότητα για κάποιο προϊόν να χρειάζεται η για την ανάκληση του.
Χρησιμοποιούμε πληροφορίες οι οπολιες παρέχονται αυτόματα για σκοπούς όπως:
  • Φιλικά γρήγορο και εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης στην ιστοσελίδα.
  • Παροχή προϊόντων σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.
  • Τη σωστή διαχείριση του ιστότοπου, η οποία με τη βοήθειά σας γίνονται και οι τεχνικές διορθώσεις.

 

Διαμοιρασμός Προσωπικών Δεδομένων

Υπάρχει το ενδεχόμενο εντός της εταιρείας να μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες. Τα μέλη της Nuovamoda που λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες αυτές εκτός της εταιρείας ή να χρησιμοποιούνται για προσωπικό όφελος ή να μοιράζονται σε τρίτα άτομα χωρίς τη συγκατάθεση του πελάτη και της εταιρείας.


Άλλοι οργανισμοί και άτομα

Σε μερικές περιπτώσεις και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλους οργανισμούς. Για παράδειγμα:

  • Εάν μας ζητηθεί από μια δημόσια αρχή, σε αυτή την περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι βάση νόμου να διαθέσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Υπάρχει η περίπτωση να δώσουμε πρόσβαση σε οργανισμούς σε πληροφορίες που αφορούν προσωπικά δεδομένα, έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση, με σκοπό την αποφυγή της απάτης.
  • Η απάντηση σε αιτήματα ατόμων (ή αντιπροσώπων τους) που θέλουν να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους ή τα δικαιώματα των άλλων.

 

Marketing

Όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες όπως παρακάτω:
  • Να ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας
  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με σκοπό την ενημέρωσή σας
  • Να γίνεται κάποιος έλεγχος σχετικά με την ικανοποίηση του πελάτη.

 

Χρησιμοποιήούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλουμε ηλεκτρονικά μηνύματα μάρκετινγκ, εφόσον έχουμε τη συγκατάθεση σας. Η κατάργηση της εγγραφής στα ενημερωτικά μηνύματα μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης που βρίσκεται στο κάτω μέρος των συγκεκριμένων ενημερωτικών μηνυμάτων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εάν αποχωρήσετε από τη λήψη μηνυμάτων μάρκετινγκ από εμάς, εφόσον έχετε συμφωνήσει σε διαφορετικές ενέργειες υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις συναλλαγές, το λογαριασμό σας, τις έρευνες πελατών και τους διαγωνισμούς.

 

Τα Δικαιώματα σας

Σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

Πρόσβαση και Ενημέρωση

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και να ενημερωθείτε για τον λόγο που τα έχουμε συλλέξει.

Διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να τροποποιήσουμε ή να συμπληρώσουμε πληροφορίες σχετικά με σας.

Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό και να εναντιωθείτε σχετικά με την χρήση των δεδομένων σας από την εταιρεία. Εφόσον δεν επιθυμείτε να δέχεστε κάποιο ενημερωτικό μήνυμα σχετικά με τα προϊόντα και υπηρεσίες μας να μας ενημερώσετε σε σχέση με αυτό και να σας αφαιρέσουμε από το ενημερωτικό δελτίο.

Φορητότητας

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό.

Διαγραφής

Τέλος, έχετε το δικαίωμα, να μας ζητήσετε γραπτώς να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προαναφερόμενα δικαιώματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

- Μέσω αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο: sales@nuovamoda.gr

Θα πρέπει εάν χρειάζεται να αποστείλετε μαζί με την αίτησή σας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Το αίτημα σας θα επεξεργαστεί εντός 1ος μήνα από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης, επίσης θα πρέπει να αναφερθεί πως εάν είναι περίπλοκο το θέμα ή η διαδικασία, μπορεί να παραταθεί η επεξεργασία και η καταχώρηση του αιτήματος για μέχρι 2 μήνες.

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή του αιτήματος γίνεται δωρεάν.

 

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 Εφόσον είστε ενεργός πελάτης της Nuovamoda, η εταιρεία υποχρεούται να διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν η διάρκεια της τελευταίας παραγγελίας ήταν σε διάστημα μεγαλύτερο των 10 ετών, τότε η εταιρεία υποχρεούται να σας διαγράψει από τα δεδομένα της. Η εταιρεία μπορεί να κρατήσει τα προσωπικά δεδομένα του εκάστοτε πελάτη, εφόσον έχει συναινέσει ο ίδιος για να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα των 10 ετών.

 

Μέτρα ασφαλείας

Η εταιρεία Nuovamoda χρησιμοποιεί τεχνικά και λειτουργικά μέτρα ασφαλείας με σκοπό την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών και την διασφάλιση των συναλλαγών τους.

 

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους οι οποίοι να αντιπροσωπεύουν εξωτερικές συνδέσεις. Η εταιρεία δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα που μπορεί να συλλέγει ο κάθε εξωτερικός ιστότοπος. Πρέπει να διαβάσετε την πολιτική της κάθε εταιρείας που θα συνδέεστε, ώστε να γνωρίζετε τα δεδομένα που παραχωρείτε.

 

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία αποθηκεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα με τους δικούς τους όρους. Εφόσον δεν επιθυμείτε να γίνει κάποια ταύτιση, πρέπει όταν θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα, να έχετε αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό σας, που βρίσκεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε μια ερώτηση ή οποιοδήποτε σχόλιο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στη διεύθυνση: sales@nuovamoda.gr

 

Παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή ΑΠΔΠΧ (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα), εάν έχετε αντιρρήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έχουμε επεξεργαστεί και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΑΠΔΠΧ για περισσότερες λεπτομέρειες στη διεύθυνση: //dpa.gr/

 

Αλλαγές στην πολιτική

Είναι πιθανόν να γίνει στο μέλλον αναθεώρηση της συγκεκριμένης πολιτικής, εάν έχετε κάποιον ενδοιασμό ή κάποια πρόταση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία. Η παρούσα πολιτική έχει αναθεωρηθεί στις 26/09/2018 .

Όπως στους περισσότερους ιστοτόπους στο διαδίκτυο έτσι και στο www.nuovamoda.gr ενδέχεται να χρησιμοποιούνται cookies έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που ο χρήστης περιηγείται στο www.nuovamoda.gr. Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να προσφέρει η Εταιρεία σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις ή αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι κ.α. Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζονται στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών των χρηστών μέσω του διαδικτύου. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τον προσωπικό του browser να εμποδίζει από το να δέχεται νέα cookies ή να ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό δίσκο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν ο χρήστης επιλέξει να εμποδίζει τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό του δίσκο δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί ορισμένες υπηρεσίες του www.nuovamoda.gr. Ορίστε το πρόγραμμα περιήγησής σας να δέχεται cookies, ώστε να μπορείτε να αγοράζετε αντικείμενα, να αποθηκεύετε στοιχεία και να λαμβάνετε εξατομικευμένες προτάσεις.

Για τον αναλυτικό κατάλογο των cookies που συλλέγουμε δείτε το Κατάλογος των Cookies που Συλλέγουμε Άρθρο

Πώς χρησιμοποιούμε τα Cookies

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο ζητάει την άδεια να τοποθετηθεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Αφού συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται και το cookie βοηθά στην ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστού ή σας ενημερώνει όταν επισκέπτεστε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Τα cookies επιτρέπουν στις εφαρμογές ιστού να ανταποκρίνονται σε εσάς ως άτομο. Η εφαρμογή Ιστού μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες της στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις αντιπαθειές σας, συγκεντρώνοντας και θυμόμαστε πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε cookie καταγραφής κυκλοφορίας για να προσδιορίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε τα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας για να το προσαρμόσουμε στις ανάγκες των πελατών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για λόγους στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια τα δεδομένα αφαιρούνται από το σύστημα.

Συνολικά, τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε έναν καλύτερο ιστότοπο, επιτρέποντάς μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε πληροφορία για εσάς, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας για να απορρίψετε τα cookies, αν προτιμάτε. Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να επωφεληθείτε πλήρως από τον ιστότοπο.

Κατάλογος των Cookies που Συλλέγουμε

Ο παρακάτω πίνακας περιλαμβάνει τα cookies που συλλέγουμε και τις πληροφορίες που αποθηκεύουν.

Όνομα CookieΠεριγραφή Cookie
FORM_KEY Αποθηκεύει τυχαία παραγόμενο κλειδί που χρησιμοποιείται για την αποφυγή πλαστογραφημένων αιτημάτων.
PHPSESSID Το αναγνωριστικό ID της σύνδεσης σας στο διακομιστή.
GUEST-VIEW Επιτρέπει στους επισκέπτες να προβάλλουν και να επεξεργάζονται τις παραγγελίες τους.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Μια σύνδεση με πληροφορίες σχετικά με το καλάθι σας και το ιστορικό προβολής, εάν το ζητήσατε.
STF Πληροφορίες για τα προϊόντα που έχετε στείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε φίλους.
STORE Η προβολή καταστήματος ή η γλώσσα που έχετε επιλέξει.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Υποδεικνύει αν ένας πελάτης επιτρέπεται να χρησιμοποιεί Cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Διευκολύνει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για να φορτώσει πιο γρήγορα τις σελίδες.
MAGE-CACHE-STORAGE Διευκολύνει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για να φορτώσει πιο γρήγορα τις σελίδες.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Διευκολύνει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για να φορτώσει πιο γρήγορα τις σελίδες.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Διευκολύνει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για να φορτώσει πιο γρήγορα τις σελίδες.
SECTION-DATA-IDS Διευκολύνει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για να φορτώσει πιο γρήγορα τις σελίδες.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Διευκολύνει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για να φορτώσει πιο γρήγορα τις σελίδες.
X-MAGENTO-VARY Διευκολύνει την προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου στο πρόγραμμα περιήγησης για να φορτώσει πιο γρήγορα τις σελίδες.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Διευκολύνει τη μετάφραση του περιεχομένου σε άλλες γλώσσες.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Διευκολύνει τη μετάφραση του περιεχομένου σε άλλες γλώσσες.